Over mij

Mijn naam is Anneke Dingemans, eigenaresse van hondensalon Santos.
Al van kinds af aan heb ik een enorme liefde voor dieren en met name honden. Na een opleiding dierenverzorging en een opleiding tot paraveterinair gevolgd te hebben, ben ik met een omweg in de gehandicaptenzorg terecht gekomen. Na een aantal jaar voor mensen te hebben gezorgd, begon ik het verzorgen van dieren toch enorm te missen. Daarom heb ik 2 jaar geleden besloten om de opleiding tot hondentrimster te volgen bij de trim- Academie. Van deze keuze heb ik nog geen moment spijt gehad.

Het vak hondentrimmer past precies bij mijn interesses en passie. Het contact met de baasjes, welke ik graag van advies voorzie, het verzorgen van honden, creatief bezig zijn, honden mooi maken en zo ook hun welzijn kunnen vergroten. Ik heb veel geduld en kennis van hondengedrag en dit komt dan ook goed van pas bij de trimbehandeling. In mijn salon behandel ik 1 hond per keer en ik neem voldoende tijd voor uw hond waardoor de behandeling ontspannen verloopt. Ik werk met een positieve en beloningsgerichte aanpak. Alle honden worden voor de behandeling 2 x gewassen en krijgen zo nodig ook een haarmasker. Ik gebruik alleen diervriendelijke kwaliteitsproducten op natuurlijke basis.
Omdat ik kwaliteit erg belangrijk vind, volg ik regelmatig vak dagen en workshops om mijn kennis over vacht, modellen en hondengedrag up-to-date te houden.